Någon som är snurrig idag eller?!

Haha, jag är ju bara för rolig ibland. Inlägget innan har en rubrik som lyder: Funderingar. Och vad i hel-vete står det något om funderingar i det inlägget?! Hahahaah, får skylla på att jag sov ca fyra timmar i natt. Man är ju inte direkt piggelin nu. Men man sov ju med en viss liten Andreas som är rätt duktig på att ta allt täcke så man näst intill fryser ihjäl. Sen är han väldigt duktig på att snarka också. Men puss på dig ändå!

/ S.S

Funderingar

Här är en länk till när Daniel sjunger på en kareokebar i Uppsala. LYSSNA! Han är helt sjukt grym på att sjunga. Dock ganska dålig kvalitét på videon, men man hör ändå rätt bra. Helt klart mycket bättre live såklart. Han fick sjunga för mig hela natten på Kocktorp i Lördags. Jag dog nästan... Hahaha! Och juste, orkar inte berätta om min kväll i lördags. Vill ni verkligen veta så får ni ringa eller nå. Så det så!

Var ute och träffa Joel på en cigg nyss också. Var ett tag sen trotts att vi bor typ grannar. Riktigt trevligt att snacka med honom igen. Jaja, nu ska jag väl plugga lite, sen blir det Desperate Housewives och sen natt i Japan vet ni. (Natt i Japan = Sova, för er som inte förstod alltså).

Puss o knull mina små hjärtegull!


No school!

Nu har man varit på vårdcentralen då och tagit sin första vaccinations-spruta mot livmoderhals cancer. Ont som fan, eller aa nålen kändes inte ett dugg, men fan va ont det gjorde när dom sprutade in det där. Dom spruta in i en muskel så kändes som om man fick värsta krampanfallet i armen. Spände och hade sig. Jaja, ska väl ta det lite lugnt nu. Glo på film, sen plugga lite kanske. Ska hem till Andreas senare... Skriver om helgen när jag får tid, lust och ork.

/ S.S

I think I'am in love

Japp, hände lite grejer på kåken igår som ni kanske förstår! Orkar inte berätta nu, men skvallret kommer imorgon. Var iaf en helt underbar kväll/natt igår/idag. Verkligen jätteglad att jag åkte dit och fick träffa så underbara människor. Synd bara att min lilla Tobbe inte kunde komma. Dumma hans bil som krångla... Jaja, berättar mer imorgon. Sov gott flickor och pojkar, hoppas ni har haft en trevlig helg precis som jag har haft!

/ S.S

Ändringar

Ska åka med 524:an till Upplands Väsby och där ska min polare Jimmy hämta upp mig. Hem till honom i Kallhäll, dricka lite. Sen ska jag vidare till Bro och Kåken... Möta upp Krille och sen parta förhoppningsvis. Sen kanske det blir en sväng upp till Amanda och Jocke i Bålsta också, men det får vi se senare. Ha en nice lördag folket...

/ S.S

Lördagspartaj!

Jajamänsan, blir nog lite fest för min del ikväll. Ska till kåken först (i Bro) som det verkar, sen kanske man ska vidare till Bålsta och hälsa på Amanda och Jocke :D Festislördag helt enkelt. Hoppas det blir roligt och att man inte träffar personer som man inte vill träffa. Hehe...

Får se om jag ska åka med Tobbe och Fredde. Tobbe kände inte riktigt att han ville åka dit eftersom han kom ut till bilen sin tidigare idag och upptäckte att han hade haft inbrott! Dom hade tagit stereo och allt... Fy fan! Jävla idioter, fattiglappar som måste ta andras grejer för att dom inte har råd med eget. FITTOR SÄGER JAG BARA! Finns så jävla mycket folk här i världen som är efterblivna, för inte fan är det en normal människa som går och tar andras saker?! Fan lär er och skilja på mitt och ditt. Nä, nu ska jag dricka upp min bira och sen ta en dusch...

/ S.S

Inge party ikväll inte...

Är jättetrött nu så tänkte lägga mig och se på någon film. Sen sova... Får se om jag ens orkar se film. Måste i alla fall sätta på något så man inte bara ligger i sängen. Blev ingen fest som ni kanske förstår, orkar verkligen inte. Har varit en tuff vecka, sovit högst 5 timmar per natt så man är rätt sliten nu. Skönt med helg nu... På måndag ska jag vara ledig från skolan. Ska ta första sprutan mot livmoderhals cancer på vårdcentralen. Mamma hämtade ut sprutorna idag. Sen efter det ska jag nog till ungdomsmottagningen och snacka om p-piller igen. Vill ju helst inte börja med p-piller ännu en gång eftersom jag fick några oönskvärda biverkningar då jag åt dom, som viktökning och illamående. Men där emot hjälpte dom sjukt mycket mot min fruktansvärda mensvärk som jag får (kan inte rör mig och spyr av smärta, det är verkligen hemskt). Så får se vad jag har för alternativ. Sov gott folket...

/ S.S

En fredags kväll

Ja här sitter man nu. Var nyss ute och mötte min kära vän Caszandra. Tog en cigg och snacka. Hon skulle vidare till M&G (ett värdshus/lokalpub här i Vallentuna). Men hon ville att jag skulle med på en fest ute i Markim, 19-års fest. Hon skulle ringa och höra med tjejen som fyller år, om vi kunde komma, sen ska hon ringa mig. Får se om det blir något. Klockan är dock väldigt mycket nu, så får bli väldigt snart i så fall. Btw, Markim ligger i Vallentuna, men inte i centrala Vallentuna, utan mitt ute på landet. Vallentuna i sig är väldigt "bondigt", åker man lite utanför centrum så hamnar man mitt ute på bon'vischan! (Och ja, jag ska ha med en ( ' ) i bon'vischa, så "råkade" inte skriva dit det). Bond och bon' ... Så enkelt var det med det. Hoppas alla har en/har haft en riktigt trevlig fredag...

Och YES!!!!!! Magnus Samuelsson vann let's dance!!! Way to go duuuude! Sjukt grym och helt klart en värdig vinnare... Vem kan röra en kropp på 150 kg muskler på det viset?! Jo, Magnus! Är nog inte det lättaste skulle jag tro. Tycker dock att Laila Bagge var riktigt duktig också. MEN, hon har ju varit danslärare innan och det är ju inte svårt att skita när arslet är fullt om man säger så! För er som inte fattar det ordspråket: Förklaring följer; Har man redan det som krävs för att göra något så är det inte svårt! Som i detta fall, Laila har grunderna och har lättare för att lära sig då. Sjukt duktig och har utvecklats grymt bra också såklart. Och nej, jag tycker inte Magnus är bättre för att han är man, är ingen som bedömer efter kön. Tycker bara att det är så. Tjingeling!

Här kommer dessutom en liten bild på mig och Caszandra för drygt 1-2 år sedan. Apsnygga och apfulla! ALLTID GUMMAN! Älskar dig oändligt mycket, min lilla blåsa <3 (Vet också att jag är albino så det behöver ni ej påpeka).




/ S.S

I'm in love!

Japp, den skon är min! Fuck off, försök inte ta den. Helt förälskad, ska iväg imorgon och köpa ett par. Mmmm, orgasm för mina små fossingar. Helt amazing!








Glömde

Skulle bara påpeka att på bilden innan så är det inte sperma som jag har i håret om ni tror det. Jag tycker dock att det ser ut så... Men så är det inte. HAHAHAA! Är något med ljuset när bilden togs... Vette fan. Jaja, nu vet ni det iaf. Så var inte oroliga att jag går runt med sperma i håret. Jag må vara pervers, men inte SÅ pervers ;)


Ingen rubrik

Svårt att komma på nya rubriker ibland faktiskt. Brukar för det mesta bli, måndag, tisdag, onsdag, 16.00, 17.53 osv. Men men, iaf så åkte jag hem vid 11 idag efter svenska B provet. Har haft sån sjuk mensvärk idag också. Varken iprem eller alvedon hjälper. Kul, verkligen... Sen på vägen hem fick jag värsta migrän-anfallet till råga på allt. Sen höll jag på att missa att hoppa av på Vallentuna station. Jag somnade på tåget och vaknar till med ett ryck, Vallentuna (hör jag långt borta någonstanns) VALLENTUNA!!! AHA, shit här ska ju jag av. Man är ju bra duktig ibland... Ska väl bara ta det lugnt idag, plugga lite matte B och hovvård. Har prov på hovvården imorgon... Så boring. Men men, måste tvinga iväg mig till skolan imorn med.

Mamma har fixat recept till mig så jag kan gå och köpa vaccinsprutor mot livmoderhals cancer. Man måste ha recept om man vill ha rabatt på sprutorna (vilket jag får eftersom jag inte har fyllt 18 år än, gör det om 27 dagar) Hihi! Det är tre sprutor. 1.800 spänn blir det. Om jag hade fyllt 18 hade det blivit typ 3.400 spänn. Så man gör det ju helst innan då liksom. Behöver ju inte ta dom innan jag fyller 18 som tur är, däremot måste jag hämta ut den sista sprutan dagen innan jag fyller 18 för att få rabatten. Men det är lätt ordnat.

Tänkte bjuda på en bild för en gång skull också, enjoy! (JA, JAG ÄR BUSIG)





Nu ska jag lägga mig och kolla på film. Uppdaterar senare om jag mår bättre...

/ S.S

19:06

Har haft sån jävla äcklig mensvärk hela dagen! Gör sjukt ont... Mått illa också. Tog en alvedon, men det hjälpte inte ett skit. Jag måste ju vara resistent mot det eller nått! Men iaf är jag jävligt arg på en viss person som sa att vi skulle ses idag och sen inte hör av sig. FUCK YOU! Är så trött på ditt uppförande nu... Alltid bortförklaringar osv. Fattar inte eftersom det alltid är han som vill ses. Men orkar faktiskt inte bry mig... Eller gör jag ju iofs eftersom jag blir förbannad och irriterad. Skit samma!

Har faktiskt inte så mycket mer att säga just nu, så bloggar senare om jag har tid, lust och/eller ork.

/ S.S

Tisdag

Aah, måste ju berätta vad jag gjorde igår eftersom jag inte skrev något. Jag var i alla fall på mentorsamtal i skolan12.15, sen åkte jag med mamma och pappa, dom skjutsa hem mig till min kära vän Louise. Vi följde med hennes mamma Anette till doktorn för hon hade brytit revbenen (iaf som hon kände) och mycket riktigt var revben 8 och 9 på ena sidan av. Hon blev sjukskriven månaden ut.

Sen umgicks jag, Louise och hennes söta lilla dotter Jenna som snart blir 8 månader. Juste! Träffade Antti också. Var roligt, har inte träffat honom på jättelänge nu känns det som. Men hann dock inte snacka så mycket med honom. Det var lite tråkigare.

Jag och Louise käkade, spelade guitar hero och snackade. Hade skoj helt enkelt! Lilla Jenna håller på att få tänder så hon var lite smågnällig igår, men gick över så fort hon fick vara med mig och Louise i soffan. Något som är väldigt störande är iaf när en liten hand tar tag i gitarren när man spelar. Inte så lätt att spela då när lilla Sessan sitter och drar en i armen och i gitarren. Haha... Charmtroll ändå såklart!

Åkte hem med mor och far senare. Världens bästa päron som kom och hämta mig efter jobbet så jag slapp åka ensam hem på kvällen.

Idag var det förjävligt i skolan. Vår ridlärare tvingade ut oss i 40 minus (möjligt att jag överdrev något där) för att rida när det blåste ISKALLA vindar. Fy satan, hästarna var ju hur hoppiga och studdsiga som helst plus att ansiktet på en själv höll på att trilla av. Dålig stil att tvinga ut oss sådär eftersom det varken var givande för oss elever eller hästarna. Eller aa hästarna fick komma ut i skogen lite. JIPPIE!


Var dessutom en liten tjej som blev överkörd av tåget vid det oöverbevakade övergångstället en bit från vårat hus. Hon går i 7:an på min lille syrras skola. Hon hade iaf åkt till sjukhuset med livshotande skador och operarades då min syster fick den senaste informationen. Vet ej om hon överlevde eller inte. Får hoppas att hon gjorde det. Stackars liten! Tycker det är förjävligt att dom inte sätter upp bommar, ljus eller ljud där, vad som helst som kan varna för tåg. SKAMLIGT! Min vän Filip blev överkörd där för 2 och ett halvt år sen också och han dog. (Vila i frid hjärtat)! Hur många ska hinna bli överkörda innan dom fixar den där övergången?! Är inte liv värt mer än pengar? SKÄRPNING PÅ ER SOM BESTÄMMER!

Men ska hoppa in i duschen strax, sen lägga mig och kolla på desperate housewives.

Natti natt


Hmm?

Vaknade mitt i natten av ett högt skrammel ute i köket. Klockan var ungfär 03.50, sen när jag går ut för att kolla vad det var så stod pappa och plocka upp en trasig tallrik från golvet och med kylskåpet på vid gavel. Så jag frågade vad som hade hänt och han visste inte. När han kom ut i köket så stod kylskåpsdörren redan öppen och tallriken låg trasig på golvet. Han hade vaknat av oljudet precis som resten av familjen. Alla blev alltså väckta! Spökar det hemma hos oss?! Kylskåpsdörren är rätt trög också så det är omöjligt att den har öppnat sig själv. Hmm, det är ett mysterium helt enkelt. Läskigt också så Kotten (min ena katt) fick sova inne hos mig inatt. Vågade inte vara ensam.. Haha. Skriver senare om jag har lust....

/ S.S

Tack så JÄVLA mycket!

Aa, man känner ju sig jävligt omtyckt när folk dissar en. Verkligen kul... Tro fan inte att ni kan komma och fråga mig om vi ska göra något någon annan dag. GLÖM! Man gör inte som er... Blir fan sårad. Det känns liksom som om jag blir den där lillskiten som ingen vill vara med eller ha med. Utan det är bara när det passar er. Det är ju kul... Tack, verkligen TACK!

Idioter...

16:01

Åkte hem från Uppsala med tåget som gick 12.43 så var i Upplands Väsby ungefär 13.15 och då hämta mamma mig där. Sen åkte vi till kyrkan och tände ljus för Gunnel (mammas faster) som inte mår speciellt bra nu då hennes livmodercancer har spritt sig i hela bukhinnan :( Men men, hoppas att det går att bota! Dock är chansen inte så stor tyvärr. Men doktorerna ska göra allt dom kan. Man får absolut inte sluta hoppas.

Hade väldigt trevligt hemma hos Marcus igår. Drack några glas vin och någon öl. Vi snackade och lyssnade på musik fram till halv 3 inatt. Haha, då var vi både jävligt trötta. Marcus den stackarn hade varit vaken i 21 timmar när vi gick och la oss. Usch, snacka om att han var trött då liksom. Jag hade väl varit vaken i drygt 19 timmar eller nått. En hel del det med.

Idag ska jag nog vara med Fredde och kanske Tobbe också. Får se hur det blir... Det blir iaf senare för Fredde skulle fixa med ett par bilar i garaget först. Men länge sen man träffa den lilla kraken så ska bli skoj. Och igår blev man ju bombad med förfrågningar om man skulle med på fest osv. VARFÖR ska folk ALLTID fråga mig när jag är upptagen?! Haha, slår aldrig fel. När man väl har något att göra då ska ALLA vara med en samtidigt. Lite små drygt så där... För när man inte har något att göra alls så har ingen annan tid istället. Helt sjukt...

Men men, nu ska jag väl ta det lite lugnt och vänta på kvällen. Skönt på måndag, då ska vi bara ha mentorsamtal, så ska vara där 12.15 med mor sen får jag åka hem. Inga dryga lektioner eller så... YES! Men bloggar senare om jag känner för det...

/ S.S


Jag sjunga?!

Jag vet att det låter otroligt för er som känner mig. Haha, nä men kan faktiskt sjunga lite, tror jag ^^ Men kan ju aldrig vara seriös med mitt sjungande inför människor så kanske är därför som folk tror att jag inte kan sjunga. Hur som helst funderar jag på att börja gå till en sångpedagog. Har läst att det finns massa nybörjarkurser osv. Vill verkligen utveckla min sångröst. Tycker det är kul att sjunga även om jag alltid är ensam då jag riktigt anstränger mig. Finns nog en liten fågel inom mig och förhoppningsvis är det inte en kråka.

Sitter iaf nu och tar en bira medan jag väntar på maten. Ska åka hemifrån med bussen som gå 20.16 till Upplands Väsby och sen vidare därifrån till Marcus i Uppsala. Tar bara en timme från mig till Uppsala, det är nice. Kommer vara i Uppsala 21.17 om tåget går som det ska. Får hoppas att man kan betala på tåget också så det inte blir pinsamt när man inte har någon biljett. Men det ordnar sig nog. Inte mitt fel att man inte kan ringa till SJ och fråga. Dom med sina jävla datorröster!!! Vad är problemet liksom?! Fixa en riktig människa att prata med. Fattar ju nada, plus att det kostar massa pengar i minuten att ringa dit. Jävla tjuvar... Tar massa pengar från en liksom. Stryk skulle ni ha!

Ska fortsätta lyssna på min älskade Johnny Cash nu och dricka min bira. Skriver imorgon om jag inte hinner uppdatera mer idag.

/ S.S


Uppsala idag!

Just nu sitter jag i skolan (som vanligt då). Hade sovmorgon idag till 10.10, jätteskönt. Vi hade bara hovvård mellan 10.10 och 11.30. Snart börjar matten, pluggade lite med Alexandra igår, gick helt ok. Vi kom fram till svar på typ två uppgifter och hon förklarar jättebra så jag fattar lite mer nu. Dessutom ska hon visa uppgifterna för sin mamma som är jätteduktig på matte och så ska Alexandra hjälpa mig med pluggandet i veckorna. Jättegulligt!

Idag ska jag hälsa på min kära vän Marcus i Uppsala. Vi ska dricka lite vin och snacka, ska bli riktigt kul. Har inte träffat honom på 2 år!!! Alldeles för lång tid... Han var i Australien i 1 år och sen har det bara inte blivit av att vi setts, men idag så! Nu ska jag iväg på matten, uppdaterar säkerligen imorgon eftersom jag ska till Uppsala idag.

Trevlig fredag folket!


Grattis lille syrran 16 år!

Idag fyller min kära syster 16 år... GRATTIS! Hon fick en bärbar mini-pc i födelsedagspresent (en likadan som jag har fast hon har blå istället för rosa). Jätteglad blev hon! Skulle egentligen ha åkt på hingstvisningen på Strömsholm idag, men går ju inte för vi ska fira min syster. Mycket viktigare enligt mig. Sitter i skolan och tråkar som vanligt. Vår svenskalärare Louise är sjuk, och det är typ andra gången hon är sjuk på ca ett år. Såklart väljer hon denna dag att vara sjuk då man hade pluggat till provet som vi skulle fortsätta med idag. Men är ju bra iofs för då hinner man plugga lite extra! Är sjukt hungrig också... Matsalen öppnar inte fören kvart över 11. Dör väl snart... Trött på vissa personer i skolan också. Eller egentligen är jag trött på nästan alla i skolan, men nu handlar det om en helt annan grej. Blir riktigt irriterad och tycker inte att man håller på som vissa. Jag är ingen extraperson att komma till! Så är det bara... Som man bäddar får man ligga!

Och så har vi ridning i eftermiddag, spännande! Jag hoppas jag kan hålla tillbaka ilskan idag med som alla andra dagar jag har gått i denna skola. Men får se om Jenny tjaffsar med mig eller inte... Förhoppningsvis inte! För om hon gör det lär jag dampa ur på riktigt! Uppdaterar lite senare om jag hinner... Ska ju fira syrran, sen plugga matte B med Alexandra (grannen).

/ S.S

Kompostering?!

FAN VA TRÅKIG LÄRARE MAN HAR! Alltså han är nästan lika tråkig som våran svenska lärare. Vi har kretslopp nu på morgonen och så var han sjuk?! Så han har varit så "duktig" och gjort några uppgifter till oss som vi MÅSTE göra för att få närvaro. Och vi måste e-maila honom och berätta hur det har gått. SÅ DRYYYG! Ren tortyr... Ska nog börja med dom jävla uppgifterna nu. Så att man får närvaro iaf. Ja, jag vet att jag nästa aldrig skriver positiva saker i min blogg, men konstigt när man får lida sig igenom skolan varje jävla dag! Dessutom tänkte jag lägga upp en bild på mina andra absoluta favorit... Elvis Presley så klart! Han och Johnny Cash är mina gudar så enkelt är det.

Rest in peace

35-01-08  -  77-08-16


SOLEEEEEEEEEN

Inte helt fel med lite sol för en gång skull... Den värmde riktigt mycket idag också. Myspys! På väg hem såg jag att det redan hade kommit videung på nåra träd. DET är vårtecken må jag säga! Det gör en mycket gladare. Snart är det sommar! Har varit en ganska lugn dag i skolan... Jobbigt att rida i dag dock. Fick rida en sjukt seg häst och man kan ju göra nästan vad som helst och ändå går inte kraken snabbare. FY! Men men, blir väl en skön träningsvärk imorgon så mycket som man skänklat den hästen. Redovisade om fång idag också... Gick bra.Var ju inte helt klart, men det dög. Sen hade vi projekt och företagande hela eftermiddagen med självständigt arbete. Skönis...

Har fått ännu en favorit-film. Walk the line! Älskar ju Johnny Cash så tyckte det var dags att se den. Har velat se den ett bra tag nu, men har liksom glömt bort det och så hade Kim den hemma så då fick jag äntligen se den igår. SÅ JÄKLA BRA ALLTSÅ! Verkligen ett tips att se den för er som inte sett den... Man behöver inte heller vara en Johnny Cash fantast som jag för den är bra ändå! ÄÄÄÄÄÄLSKA!!!

Rest in peace

32-02-26  -  03-09-12


Blö blö

Är i skolan, det suger ju såklart så behöver inte ens skriva hur jobbigt det är. Har precis haft prov i svenska B, det var faktiskt inte så svårt, men jobbigt för Louise ska såklart göra 150 jävla frågor. Får fortsätta med provet på torsdag! SCHYSST LIKSOM! Så man kan plugga extra... Och nu vet man ju också vad man ska plugga på så det blir ju jättebra! Men idag ska jag iaf hem till Kim i Kallhäll. Ska bli jättekul för har inte träffat honom på typ 1 år... Sova där med så blir nog inte så mycket mer skriveri i bloggen idag. Ha en hemsk måndag folket... (Är inte elak, är bara ärlig. Går nämligen inte att ha en bra måndag om man inte är ledig förstås).

/ S.S

USCH

Hatar, hatar, hatar, hatar, hatar, hatar, HATAR söndagar!!! Fan alltså, skola imorgon. Usch mår ju dåligt! Har iaf varit duktig i helgen och pluggat, hunnit klart med en inlämning om hästens inälvsparasiter. Blev fyra sidor datorskrivet... YEY! Pluggis no 1 liksom... Nä, var iaf sjukt länge sen jag ansträngde mig med något skolarbete. Ska hinna klart med ett litet arbete om fång också (fång är en sjukdom hästar kan få). Sen blir det nog att läsa igenom lite i svenska böckerna... Har prov i svenska B imorgon, om romantiken. Jävligt kul! INTE! Så trött på vår lärare i svenska också, snälla, hon är nog den tråkigaste människan i världen. Och sen orkar jag ärligt talat inte bry mig om jag får G eller IG i svenska B. Jävla överkurs.... Har iaf VG i svenska A vilket räcker enligt mig.

Jaja, får se vad jag hittar på ikväll... Hoppas ni alla har haft en trevlig helg! Ångest för veckan? Jajamänsan...

/ S.S

Fredag

Idag är det ju iofs lördag, men hade inte tid att skriva om min fredag igår så det blir nu istället! Hade en riktigt skön fredag faktiskt... Började med att jag inte gick till skolan. Var hemma och pluggade. Så man hinner ikapp lite, ligger efter som fan. Är ju som sagt en väldigt stressad person, och "lider" av stress enligt min läkare. Jaja, hur som helst så var jag väldigt duktig igår och hann ganska långt med mina inlämningar. Sen fick jag sms av Krille och då var han inne i stan och ville åka till Vallentuna och träffa mig med sin vän. Så då kom dom hit... Mycket trevligt faktiskt :)

Sen efter att vi hade lyssnat på musik och klurat ut (med lite hjälp av far min) hur man fick lp-spelaren att funka så snacka vi en stund sen var det dags för dom att bege sig hemåt (till Bro). Efter att jag hade lämnat iväg dom till bussen så gick jag hem och åt nacho-tallrik! SÅ SJUKT GOTT!!! Min kära syster Sandra hade lagat maten... Tack lille syrran :) Och så kom Tobbe och hälsade på. Han fick också lite nacho-tallrik! Sen åkte vi hem till Tobbe och såg på film, Rallybrudar. Såg dock inte hela för jag blev så satans trött så vi bestämde oss för att sova.

Vakna imorse och såg att jag hade fått 6 sms på en natt. Ja men det är ju typiskt att alla ska höra av sig då man sover. Haha... Slår ju aldrig fel. Men svarade på sms och sen var det dags att åka hem från Tobbe. Han skjutsa hem mig, snäll som han är och nu sitter jag här och dricker kaffe. MUMS! Hoppas ni hade en trevlig fredag! Jag hoppas det händer något roligt ikväll... Måste ju dock se på melodifestivalen, det är ju "final" om vilken låt som ska gå till den internationella finalen. Får man ju inte missa bara... Uppdaterar senare om jag har tid, ork och/eller lust!

/ S.S

Trött

Trötter idag... Haft en rent ut sagt skit dag! Är så trött på allt och alla som har med skolan att göra. Hatar lärarna, sitter och får lön för att inte göra ett skit i stallet och tvinga oss elever att göra precis ALLT!!! Nämner inga namn, men ni som läser detta och går i min klass/skola vet vem/vilka jag menar. Helt otrolig... Är så trött på det. Vi är fanimej inga jävla slavar. Jag lär mig inte ett PISS på att mocka äckliga hästbajs boxar varje dag. Och folk som jobbar där nere, OBSERVERA JOBBAR, sitter och rullar tummarna och bossar över oss. Allvarligt talat, vad fan får ni betalt för egentligen?! Precis, tänk på det... Kör någon med mig av er som jobbar i stallet en enda gång till, då jävlar smäller det. Och jag skojar inte, kommer fan koka över... Jag och alla andra som är nere i stallet har fått göra tillräckligt mycket skitarbete för att dom jävlarna som jobbar nere i stallet inte orkar. Det är fanimej slut på det! Visst kan jag hålla med om att man ska hjälpa till, men någon måtta får det endå vara. Vi ska inte göra ALLT! Oj, kommer klaga så jävla mycket på det här. Jag har haft ett onaturligt bra tålamod hittills, men nu är det slut med det. Går inte längre, kommer säga ifrån, tro mig... Ordnar ingen upp detta så hoppar jag av skolan, och då menar jag det.

Fuck off era idioter!

/ S.S

Drygt

Sitter i skolan nu med min lilla Mandis och vi ska typ göra klart våra parasit arbeten nu. Vi struntar i lunchen för det är ändå så disgusting mat i den här fula skolan. Men iaf, har sån äcklig jävla träningsvärk idag! Hela ryggen (fast mest den nedre delen av ryggen), ljumskarna och benen. Man går ju som om man skulle ha skitit på sig, sexigt värre, jo tack jag vet! Fick skjuts av mor min till plugget idag... Aa, jag har världens bästa mamma, i know! ÄLSKAR DIIIIG! Vette fan, men skulle ju till Andreas idag egentligen, fast han verkar typ tjurig på mig eller nått för han svarar inte när jag sms:sar. Moget liksom! Hatar när folk inte svarar, det är det värsta jag vet. Visst, man kanske är upptagen, men då kan man fan säga det. Så jävla svårt är det inte att skicka ett endaste sms. SÅ DET SÅ!

Ha en bra dag folket! Ska göra mitt bästa för att hålla humöret uppe i den här skitskolan.

/ S.S

Orkar inte!

Haha, sorry för att jag inte fortsatte min historia om lördagen, men orkar helt enkelt inte. Vill ni veta vad som hände sen får ni ringa mig... Jajamänsan, så är det. Börja inte grina nu bara! Men iaf, sov hos Andreas i söndags. Myspysigt! Sen så var jag i skolan på måndagen, sjukt tråkigt. Dog nästan på Louise svenska lektion. TRÅKIIIIIIIIGT!!! Aa, sen idag så hade vi hoppning på UBRF (Upplands bro ryttar förening för er som inte vet) gick faktiskt riktigt bra för en gångs skull. Tyckte det var kul därför. Föredrar dock dressyr före hoppning, men skojsigt idag faktiskt! Hur som helst somnade jag på föreläsningen om Ung företagande idag på eftermiddagen. Var länge sen jag var så här trött som jag är idag. Ska lägga mig tidigt. Sov igenom hela föreläsningen, förutom 10 min kanske... Ja, jag vet att jag är en lyckad människa. Imorgon ska jag nog till Andreas igen så kanske inte hinner uppdatera imorgon, men var inte ledsna, gör det när jag har tid. Och kom på att innan jag hoppar i säng ikväll ska jag bada och plugga lite så alla vet!

Pussisen


Sliten

Usch vilken helg! Var på fest igår också. Skulle egentligen inte ha gått, men Jimmie övertalade mig. Var faktiskt helt ok, inte bästa kanske, men riktigt sköna människor har jag fått träffa. Åkte dit ganska sent och givetvis så var bussen jag skulle åka med till Upplands Väsby typ 7 min försenad så jag missade mitt tåg till sollentuna med en sekund eller nått. Sprang allt jag palla från bussen till tåget och när jag kommer upp åker tåget precis. Glad man vart när man fick sitta och vänta på tågstationen ensam i en halvtimme och med jättelite batteri på mobilen också. Haha...

Hur som helst, kom i alla fall fram till Sollentuna, dock en halvtimme senare. Hoppade av och ringde Jimmie, han var riktigt packad. Haha... Han sa att jag skulle ta en buss till Edsbergs centrum och jag hade ju inget att åka på eftersom min smsbiljett hade gått ut p.g.a jag missade tåget innan. Så Jimmie, go och omtänksam som han är fixade en taxi som han åkte med ner och hämtade upp mig vid stationen. Sen åkte vi tillbaka med samma taxi till festen.

När vi kommit fram till centrumet ska fyllot försöka hitta tillbaka till festen vilket inte var helt enkelt i hans tillstånd. Men vi kom fram till slut och vi går in i världens minsta lägenhet. Allvarligt, hur litet som helst verkligen... Tror jag aldrig har varit i en mindre lägenhet. Det var ett rum och världens minsta hall med en toa. Sjukt... Aa fullt med folk iaf. Typ 10 tjejer och 4 killar. Vi drack och jag snackade med Jimmie och jättetrevliga tjejer.

Senare fick vi för oss att följa med ena killen hem på typ "efterfest" så vi gjorde det. Duktig som jag var hade jag kissat innan vi gick ner till bussen, men tro på fan så blir jag kissnödig när vi går på bussen. Och vi ska åka ända in till T-centralen, tar typ 45 min. Det gjorde till slut ont för att jag var så kissnödig och alla som jag åkte med försökte få mig att kissa i papperskorgen, men jag vågade inte eftersom jag trodde kärringen som körde bussen skulle slänga av mig då. Istället gick jag fram och frågade vänligt om hon kunde stanna bussen så jag fick hoppa av snabbt och kissa men hon sa att hon låg efter i tidtabellen. Så min sista utväg var papperskorgen, har inte varit så jävla kissnödig någon gång tror jag, helt otroligt.

Precis när en av tjejerna jag åkte med erbjöd sig att hålla för med jackan när jag skulle kissa i papperskorgen så ropar busschaffisen i högtalarna: "NI TJEJER DÄR BAK, GÅ AV DIREKT"! Och jag trodde att hon skulle slänga av oss för att hon kanske sett att jag tänkte kissa i papperskorgen. Så vi sätter oss igen och då säger hon i högtalaren: "DU TJEJEN MED LÅNGA HÅRET! SNABBA DIG PÅ, GÅ AV PÅ EN GÅNG"! Och så stannar hon bussen (jag var tjejen med långa håret för den andra bruden hade uppsatt hår). Men hon hade stannat för att låta mig kissa, inte slänga av mig. Jättesnällt faktiskt. Jimmie går såklart av och kissar också. Fast han inte ens var så kissnödig innan. Aa och när jag var klar så går jag till bussen igen, men så stänger busschaffisen dörrarna och jag slänger fram ena benet för att hålla upp dörrarna eftersom Jimmie inte var klar, men jag sitter fast och bussen åker. Jag och två tjejer hoppar av stationen efter för att möta upp Jimmie, så han slapp vara ensam.

Orkar inte skriva mer nu, har dessutom bråttom iväg till Andreas. Men skriver fortsättningen senare ikväll eller imorgon.

/ S.S

Hur svårt kan det vara att förstå?

Allvarligt talat... Varför kastar ni skit på mig när jag försöker vara trevlig? Varför är det ALLTID jag som ska höra av mig? Varför kan inte ni höra av er? Varför är det alltid mitt fel om vi inte ses? Varför är ni så jävla fuckade i huvudet? Förstår inte ni att på det sättet ni betéer er gör att jag får sämre självförtroende? Jag försöker vara snäll och en bra vän som hör av sig, men vad fan får man tillbaka?! Skit... Tror ni att jag vill sitta och höra av mig till några som själva bara sitter på arslet och tror att alla älskar er och kommer höra av sig och att ni minsan inte ska behöva anstränga er?! Jävla idioter alltså... Ni tror sen att när jag sitter och är tyst i en soffjävel att det har med er att göra att ni tror att jag inte tycker om er. Men så är det fan inte, det är erat jävla fel som varje gång är otrevliga mot mig utan anledning bryter ner mitt självförtroende, bit för bit. Tror ni att jag vågar ta intiativ och visa vad jag känner eller tycker då eller?! Ibland undrar man ju vad folk har innanför pannbenet... Tänk på det här. Att jag gör fan allt för att hålla kontakten, men det är ingen jävel som gör det tillbaka. Men en del av er blir sura om jag inte hör av mig?! Aa, men va fan jag ger ju upp! Alltid jag som ska anstränga mig, men nu är det slut på det ska ni veta.

Fuck you all!

Party, party

Igår var jag hos min kära vän Caszandra då och fick i mig en vinflaska + två öl tidigare på kvällen! Var en helt ok kväll, hände dock inte så mycket, men blev ordentligt berusad. Har inte druckit på ett tag nu, iaf inte mer än en öl per helg som mest. Men innan så följde jag med Cazzi till Upplands Väsby för hon skulle pierca sig i ögonbrynet. Blev dock inte så för han som skulle pierca var inte där. Vi orkade helt enkelt inte vänta så vi åkte hem med Cazzi's mamma.

Efter att jag hade fått i mig flaskan mådde jag riktigt illa, ALLT snurrade! Så jag la mig på badrums golvet och försökte få bort illamåendet. Ville verkligen inte spy... Sen så fick jag hjälp till sängen och slocknade. En givande kväll, verkligen! Haha... Nämen Cazzi fick en flaska mousserande vin och en porrfilm från mig :) Hon verkade riktigt nöjd med det!

Ikväll kanske jag ska till Andreas. Får se om han har tid att ses...

Pussen

Fredag

Skulle ha bloggat lite igår tänkte jag, men somnade och sen så var jag iväg och träffa en vän, så hann inte riktigt. Var ledig från skolan idag, hur skönt som helst... Ibland har man tur! Hade gympa och red igår så jag har träninsvärk idag. Fy fan... Tränade balans och gjorde sitt ups på en pilatesboll. Svårt och jobbigt ska ja säga... Sen så tränade jag styrka med hantlar, 3 kg på varje sida. Haha, var rätt jobbigt faktiskt. Sen på eftermiddagen red vi. Jag red Facilia och hon tar typ världens största steg... Red utan stigbyglar också så där sitter man och klämmer åt med benen för att inte rammla av när hon älgar iväg med sina jättesteg. Pigg var hon också... Inte ville hon stanna inte. Men som tur är var jag bestämd nog för att få henne att stanna (hon är sjukt stark i munnen också)! Så idag har jag träningsvärk i ryggen, armarna, benen och ljumskarna.

Men men, idag ska jag med Caszandra till Upplands Väsby. Hon ska pierca ögonbrynet, sen ikväll ska jag hem till henne och dricka för hon fyllde 19 år i tisdags :) Ska bli kul! Men nu måste jag dammsuga lite och sen ska jag duscha. Men bloggar senare om jag hinner och berättar om piercingen.

/ S.S

Älska

Kollade på Grey's anatomy denna kväll... En av mina absoluta favoritserier. Tidigare idag så kom min kära vän Tobbe och hälsade på mig! Då blev jag glad såklart... Hade ju planerat att åka hem till Andreas i Solna och sova där i natt. Men blev väl lite för sent att åka dit och nu orkar man ju verkligen inte sätta sig på bussen och åka dit. Som sagt sov jag ju inte speciellt mycket i natt... Hur som helst tänkte jag nog ta en dusch nu och sen hoppa i säng. Är ganska mycket trött nu som ni kanske förstår. Ska fanimej ladda upp nåra bilder på mina söta vänner snart (Dahna, Amanda och Sandra).

Skola imorgon också... Fy vad jag inte orkar. Men måste! Min mentor snackade med mig idag och måste ha ett möte med henne och min mor om min frånvaro. Ja, jag är ganska dålig på att gå till skolan men det är ju så fruktansvärt drygt när man inte ens vill gå den linjen man går... Vill ju gå fordon, men har inte lust att gå om två år i gymnasiet så får stå ut med det jag går nu, ett år till. Usch och fy! Hur som helst var det en ganska kass dag i skolan ändå... Lindade hästben hela eftermiddagen. Nej tack, det tycker vi inte om... Hade hellre velat rida. Men det skulle vi göra imorgon istället. Dessutom ringde dom från vårdcentralen idag också och sa att jag skulle behöva ta om mina blodprov eftersom dom inte gick att analysera?(!) Allvarligt, den där kärringen får inte sätta en nål i mig igen så som hon höll på

God natt

Skolan

Jag är i skolan idag... Kors i taket! Var sjukt trött imorse... Somnade runt 2 tiden inatt och gick upp halv 6 imorse. Inte kul alls... Ville bara dö när klockan ringde imorse. Kul ändå att träffa mina tjejor, Dahna, Amanda och Sandra. Inte träffat dom på typ 12 dagar eller nått! Men iaf, vi hade ingen hästkunskap nu, därför som vi sitter här och tråkar. Camilla var sjuk... Stackarn! Jaja, skönt för oss... Eller iaf för mig för att jag hade ju inte gjort min läxa. Fy fy... Vi ska skriva om smittspridning på betesmarker och inälvsparasiter hos hästar. Sjukt tråkigt... Men men, skrev iaf en hel del om det nyss *stolt*
Nu är det lunch, ska väl ner och käka lite kanske... Bloggar senare om jag har tid.

/ S.S

Ska lägga upp bilder på tjejerna senare... Datorerna i skolan är så fruktansvärt sega så pallar ej.


Ny design

Juste glömde ju nämna att jag faktiskt ändrat lite i min blogg, lyckades alldeles själv också  :)

Enjoy!

/ S.S

Hata skolan

Aa, var inte i skolan idag heller för hade inga ridkläder hemma och vi ska rida på den där jävla skit-ridskolan som låter sina hästar stå på typ 3 cm tjockt lager torv med betong-golv rakt under. Ja, men det är absolut inte djurplågeri, nej nej... Hur som helst, skönt att slippa skolan idag. Sket i allt... Är så trött på allt som har med skolan att göra. Vill bara hoppa av, men ska fan gå klart. Har typ bara 1 år kvar... Min läkare kom fram till att jag lider av stress också. Kul kul... Det kan man ju tacka skolan för. Jaja, nu ska jag käka... Bloggar möjligtvis senare om det händer något som är värt att skriva om.

/ S.S

Skolfri måndag

Skulle ju ha gått till skolan idag, men var tvungen att dra till vårdcentralen. Har haft jättekonstig huvudvärk flera gånger nu under en 4 månaders period. Blir liksom som ett tryck i hela skallen och sen domnar armar, händer och delar av ansikte och mun bort :S Jätteläskigt... Som sagt var ju hos läkaren och hon undersökte mig, hade bra blodtryck osv typ 120/80 vilket är normalt. Sen fick jag ta blodprov men hon som tog blodprov gjorde bara illa mig! Jävla kärring... Fan hon hade typ tryckt in nålen fel så kom typ inge blod så hon höll på och rörde runt med nålen i min ådra :O Fy satan, det stack och värkte. Och så fråga dum fan om det gjorde ont: Men herregud människa, vad tror du?! Du mosar runt med en fet jävla nål i mitt armväck, klart som fan att det gör ont. Aa, men till slut fick hon ut blod ur mig, 3 rör. Får se hur mina blodvärden ser ut. Läkaren skulle iaf ringa om det var något fel på dom... Skriver senare om det händer något intressant.

Pussen


Fredag kväll + lördag

Tjabba, tjena! Var hos Andreas i fredags, sov över eftersom jag åkte dit typ 11 på kvällen. Blev liksom lite sent. Hur som helst, det var väl trevligt, hade druckit lite vin innan och när jag åkte bussen var jag fan packad :O Drack liksom 4-5 glas vin, det är fanimej ingenting! Haha, men men, har ju inte druckit på ett bra tag *stolt*. Berusningen gick iaf över innan jag kom hem till Andreas. Sen på lördagen då vi vakna så sega vi ett tag sen åkte vi tåg, jag skulle hem så jag hoppa av i Upplands Väsby där mammsen hämtade mig, och Andreas skulle till sin syster i Sigtuna som fyllde år eller vad det var.

Sen lördagen var väl helt ok. Fanns inte ett PISS att göra dock, skulle egentligen på fest med Dahna, men det var ju så sjukt dött så fanns abslout INGET att göra. Så då låg jag hemma och glodde och surade. Men innan det så städade jag hela mitt rum! Dammade, dammsög och torka golven... Jättenöjd vart jag. Rent, fint och fräscht!

Började snacka med Cazzi om vad hon skulle göra, inget där heller så vi träffades och tänkte åka på fest i Bagarmossen (tror jag det var) men ångra oss och åkte in till stan och mötte två polare till Cazzi bara. När vi kom till t-centralen så mötte jag Linda och Rebecca som hade varit på Judas Priest koncerten. Saknat dom som fan, vi ses typ aldrig och förr var vi med varandra 24/7 typ. Jaja, vi snacka iaf en stund sen skulle dom vidare till krogen. Jag, Cazzi och hennes två vänner begav oss till donken. Käkade minimorötter, ÄLSKADE MINIMORÖTTER! Så jäkla gott. Vi satt väl där i en halvtimme och sen var vi tvungna att dra för vi skulle med sista tåget hem som gick 00.55. Vi hade absolut ingen lust att sätta oss på nattbussen... Den tar typ en timme att åka med och det är ju inte kul direkt.

När vi var på väg till tunnelbanan ringde Linda och frågade vilket tåg vi skulle ta hem och vi sa att vi skulle ta sista och hon ba: bra bra, jag ska berätta en sak sen... Aa, vi mötte upp henne i tunnelbanan och sen berätta hon och vi tog tåget hem. Får inte berätta detta här eftersom hon egentligen har tystnadsplikt om det här, men men, kan säga som så att det blev en resa med tåget som vi aldrig kommer glömma. Haha, vi var så jäkla rädda och samtidigt garvade vi hysteriskt, visste liksom inte riktigt hur vi skulle bete oss. Jaja, trevlig kväll ändå fast vi egentligen inte gjorde ett piss...

Puss på stjärten (Skriver senare om det händer något intressant)

RSS 2.0