Köpa valp?

Jajamänsan! Letar just nu efter hund... När jag köper är inte helt säkert än, men inom en snar framtid i alla fall. Jag är inte helt säker på vilken ras jag vill ha ännu, men jag vill ha en renrasig hund så att jag kan ställa ut den ifall jag får för mig att vilja det någon gång. Kommer nog vilja köra agility också. Har funderat på Amstaff, Border Collie, Japansk Spets, Samojed m.fl. Kom gärna med förslag på raser :)




American Staffordshire Terrier (Amstaff)

/ S.S

Diet

Usch, kan säga att chockladshaken smakade vidrigt. Men men, vill man vara fin får man lida pin. Potatis- & purjolöksoppan var ganska god faktiskt. Inte jättegod, men den är tillräckligt god för att få i sig. Smakade lite mjöligt och luktade som välling, men annars så. Hoppas att jag klarar detta nu, ska hålla på i två veckor som sagt. Behöver pepping och stöd, så stötta mig nu folket!

/ S.S

Nu är det dags!

Ska börja min nya diet imorgon, ska köra med allevometoden. Fick gratis viktcoatching på hemsidan och ska börja med en kickstart i 2 veckors tid. Köpte grejerna idag, så blir chockladshakes, potatis- & purjolöksoppa samt ett par frukter per dag. Detta ska jag alltså hålla på med i två veckor vilket innebär att det inte blir någon alkohol för min del, bara vatten. Nu har jag gett mig fan på detta. Vill inte vara en tjockis längre, kollar på bilder på mig för 2-3 år sen. Jag hade APSNYGG kropp, slank och snygg. Jävla p-piller som gjorde mig fet :( Men men, snart är jag snygg igen. Förhoppningsvis ännu snyggare än för 2-3 år sen. Önska mig lycka till!


/ S.S



Skyll dig själv!

AMANDA! DITT CP, TA BORT BILDEN PÅ MIG! NÄR DU GÖR DET, TAR JAG BORT DESSA. SÅLÄNGE FINNS DOM HÄR I MIN BLOGG, ENJOY ;)






Dags för APU igen då!

Från och med imorgon (måndag) så har vi APU (Arbetsplatsutbildning) igen. Ska vara på min gammla ridskola, Veda. Kommer nog att gå bra, arbetstiderna är från 07.00-16.00. Ska vara där i tre veckor. Skönt att slippa behöva åka till skolan på ett tag. Ska cykla dit varje dag så kommer få bra motion, ungefär 3-4 km dit hemifrån mig. Sen efter det så är det bara två veckor kvar till SOMMARLOV :D UUUUNDERBART! Min helg har varit lugn och skön, hoppas ni alla har haft en bra helg också.



/ S.S

SÅ MIG!

Alltså jag har hittat världens underbaraste klänning, mamma har lovat att köpa den till mig :D SÅ SATANS NICE! Kan ju säga att den kostar strax under 1000-lappen så det är tur att man slipper betala själv. För er som tror att jag är bortskämd så kan jag meddela att det är en födelsedagspresent så har inget att göra med mamma/pappa betalar. Vanligtvis betalar jag mina kläder och andra grejer själv. Mamma ville att jag skulle få välja klänning själv så det blev rätt och nu har jag hittat min drömklänning, kolla på den liksom! Gudomlig... (Skärp och blomma medföljer ej).




Ha en trevlig lördag folket! / S.S

Måndag

Var inte i skolan idag... Ska dit imorgon! Köra häst och vagn, haha... Drygt! Men men, slutar kvart i 2 imorn iaf. Ska bli skönt. Orkar inte skriva mer nu... Hade en förbannat irriterande dag igår förresten. Men ändå rätt nice att träffa Andreas, min lilla mupp. Ha det gött så kanske ni får höra av mer från mig imorgon.

/ S.S

Sjuk!

Blev ingen jour för mig denna vecka... Bara två dagar. Har fått halsfluss och måste käka penicillin i 10 dagar. Skojigt värre! Har inte haft halsfluss på ca 8-10 år. Helt sjukt att jag fick det nu. Aja, smällar man får ta tydligen...

Tack för en fin helg Jocke, Sandra och Cazzi! Ni är det bästa, ni gör mitt liv värt att leva. Utan er, inget mig. Älskar er <3

/ S.S

RSS 2.0