Pictures

Här kommer bilder på väskan och klänningen jag köpte :) Observera att klänningen är MYCKET snyggare när den sitter på... Enjoy!






SORRY FOLKET!

Förlåt för att jag inte uppdaterat typ något alls... Jag och mitt internet var inte vänner igår så då blev jag lite förbannad och sen orkade jag inte bråka någe mer så det blev en internet-fri dag igår. Hur som helst hade jag massa annat skoj för mig utöver att bråka med mitt internet typ som att shoppa med mor, lille syrran och mormor då da. Vi var inne i stan vid 12 tiden och åkte hem vid 4. Hade jättemysigt...

Jag köpte en gul, lite tunnare kofta, ett par svarta mjukisar som är lite tunnare än vanliga och sitter lite tajtare (ser inte lika luffig ut med dom som med vanliga som man köper på stadium soc eller vad märket heter), köpte nya hotpants (3 pack), en ny väska (Friis & Company, lite fjortis jag vet, men har man stil som jag så gör det inget om man köper en sån väska) AHAHA! Aa, och sen så köpte jag VÄRLDENS FINASTE klänning! Gul  är den och är i 60-tals stuk. Den sitter sjukt bra också... SÅ SNYGG! Så jag var mer än nöjd över gårdagens köp... Vi käkade också på en japansk-kinesisk-eller-nått-restaurang, morsan bjussa! Jag käkade friterad kyckling med sötsur sås och ris... Mums!

Idag har jag städat lite i mitt rum, Hurra för mig! Borde få ett pris eller nått... Sen var jag nere och handla med mor min. Ska eventuellt leka med Tobbe ikväll, annars har jag inga planer. Blir nog nått glas vin nu... Skriver senare eller imorgon.

Puss mina små söta bloggläsare (Kommer kanske, eller förhoppningsvis lägga upp bilder på grejorna jag köpte igår någon annan dag)


Tisdag & lite onsdag

Sorry, jag skrev inte något alls igår. Dumt, jag vet, men hade liksom inte tid och det är faktiskt viktigare för mig att umgås med mina vänner än att sitta vid datorn, håller någon med kanske?!

Hur som helst var jag hos min kära vän Louise igår. Hon har en underbar dotter på 6 månader (7 månader den 9/3) hur söt och go som helst, Jenna heter hon. Var hemma hos Louise vid 1 tiden, snacka lite med henne och hennes man innan han skulle till jobbet. Efter att Marko (Louise man, ja dom är gifta) så kikade vi lite i fotoalbumen sen kom Jenna's gudmor Heidi över. Första gången jag träffa henne och hon var verkligen en toppen tjej! Herregud vad trevlig måste jag säga! Vi drog ner till centrum och handla kebab (Heidi bjöd) hur gulligt som helst. Sen gick vi hem till Louise, käkade kebab, snackade och hade trevligt helt enkelt.

Heidi hade köpt med sig semlor också så man var tvungen att smocka i sig en sån också + kaffe. Herregud man lär ju inte bli smal på den här dieten direkt, men men... Var sjukt mätt sen iaf. Senare kom Heidi's kille och fixa upp låset till Jenna's vagn efter som hennes kära mor Louise hade tappat bort nyckeln ;) Hihi. Sen åkte Heidi hem... Jag och Louise spelade guitar hero. Skojsigt!

Mor och far kom och hämta mig vid 10 tiden då dom hade slutat jobba. En jättetrevlig och lyckad dag måste jag säga! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra än... Får se vad som händer och så bloggar jag lite senare!

Puss på stjärten (Tog lite kort på Jenna också, underbara unge, skrattar hela tiden och är allmänt JÄTTESÖT)




Heath Ledger

Alltså måste bara säga att Heath Ledger var en av mina absoluta favoritskådisar, eller ÄR. Helt sjukt när man fick reda på att han hade avlidit... Jag kunde inte tro mina öron. Hur som helst har jag gjort en liten bild till minne av honom eftersom han som sagt är en av mina favoriter. Helt klart en av dom bästa skådespelarna som någonsin har funnits! Och helt otroligt SNYGG!



Segt...

Ja men jag hade ju tänkt att jag skulle gå upp vid 10 och sen ut och springa, men inte fan blev det så inte. Nä jag somna om och hade stängt av väckarklockan till råga på allt och vaknade halv 1 istället. Man är ju rätt snygg alltså... Men ska nog ut och springa lite senare. Måste bli av med fläsket... Haha.

Idag blir det nog inte så mycket roligt att göra. Ska städa mitt rum och sen ska jag ut och springa då. Roligare om man skulle haft någon att springa med men va fan, alla är så tråkiga och sega och orkar inte eller "har inte tid". Jaja, jag ska iaf vara duktig! Så det så... Gäller bara att komma igång, det som är trögt, sen kommer det bara flyta på. Längtar till sommaren, det är sjukt att man kan längta så mycket...

Gotland <3 Mig!

Söndag kväll...

... Kommer att bestå av lite beck, men det jag längtar till är hemsökta hus!
ÄÄÄÄÄLSKA! Det är rätt scary alltså, men samtidigt sjukt spännande.
Jag tänker typ köpa några tavlor kika efter och säg vad ni tycker:

http://www.raggarprylar.se/visa_produkt.asp?id=1820&t=elvis+ler+svartvitt

http://www.raggarprylar.se/visa_produkt.asp?id=2158&t=MONROE

http://www.raggarprylar.se/visa_produkt.asp?id=1170&t=Al+Mac+Diner

Tror dom kommer passa i mitt rum fin-fint! Nä nu ska jag hoppa iväg och glo på beck...
Är iofs nyheter nu om jag inte minns fel, hata 4:an! Alltid nyheter mitt i filmen... Dom som jobbar där verkar ha lika stort fel i skallen som dom som jobbar på eniro eller vilka det nu än är som har 118 118 eller 118 100 eller 118 800! SE?! Byt nummer 50 gånger ja gör det för det blir säkert så mycket skillnad att byta från 100 till 800.

Ojoj vad man stör sig på saker här i livet... Det är ju nästan komiskt.

RÖKSUGEN!

Alltså jag håller på att dö... Har inga cigg!!!
Ska ta av mamma nu fan. Annars kommer jag väl avlida.
Herregud vad det är synd om mig!
Bara en fråga innan jag drar ut; Varför måste det snöa?!
 
Får väl skriva till 118 800 eller 118 118 eller 118 100 eller vad fan det är för nummer nu igen. Idioterna på det där jävla stället verkar ha jävligt svårt att bestämma sig och verkar dessutom lida av en brutal beslutsångest. Jaja, ut och smoka nu... Skriver senare <3


Söndag

Normalt sett hatar jag söndagar, men idag är jag inte speciellt berörd över att det är söndag eftersom jag har sportlov hela nästa vecka! Yes, yes, YES! För söndagar är så tråkiga annars, man vet att man har en hel skolvecka framför sig och man får typ ångest(!) I alla fall jag... Jaja, skit i det nu.

Igår var jag i princip bara hemma. Fast var med en vän i typ högst en timme, vi kom inte på vad vi skulle göra så då sket vi i det och jag gick hem. Sen runt 23 tiden gick jag ner till centrum och mötte Alex. Han luktade massa alkohol eftersom hans morsas snubbe fyllde 50 och dom hade feta partyt i gymnasiet. Det luktar ju helt annorlunda om folk när dom druckit och man själv är nykter...

Innan dess satt jag med mor och far och glodde på melodifestivalen. Men allvarligt talat, vad var det för SKITLÅTAR dom hade med igår?! Usch... Alla sög ju! Var ju inte bra någonstanns. Möjligtvis att den där låten som hade lite reggae stuk över sig var lite bra, mest lite rolig, men allvarligt ska en reggae-låt representera Sverige?! Det är ju så icke svenskt man kan komma och även om jag tycker en var en liten aning bra så hör den absolut inte hemma i svenska melodifestivalen, eller?

Övningskörde inte med mamma igår heller, snöade för mycket och vågar inte ge mig ut då eftersom jag inte riktigt kan köra. Färdig pratat om igår... Hör av mig senare om vad som händer och sker denna söndag.



Pussis

Upphittad!

Vill ha såna skor... Fuck, måste tjäna ihop lite mer pengar. Köpte en ny dator för ca en vecka sen så är ganska fattig just nu. Fast jag älskar min nya mini pc... Ska lägga upp en bild sen så de få som läser min blogg får se hur den se ut. Nu kom mormor och morfar också så tänkte vara lite social med dom :)

Puss på stjärten så länge!


God förmiddag...

Ehum, vadå folk hatar min blogg?! :O HAha... Vägra läsa den liksom!
Ska inte läsa andras fula bloggar då heller!!! Bara Amandas... HAHA!
Nämen allvarligt talat, det är taskigt att dissa min blogg...

Aa, men sov iaf hur gott som helst inatt. Drömde dock något sjukt konstigt som jag glömt bort nu, men vet iaf att det var konstigt. Ja, jag vet att jag inte är som alla andra... Tack och lov för det!

Idag kanske jag ska övningsköra lite med mamma... Det är ganska roande faktiskt för att jag och mamma brukar alltid garva ihjäl oss. Jag är ju inte direkt bäst på att köra och är väldigt duktig på det är med kärringstopp.

Skriver senare... Pusselipuss (Kanske laddar upp lite bilder då också).


Fredag kväll

Jag är en fredagsälskare... Då vet man att man har en hel helg att bara ta det lugnt.
Sååå underbart! Känns ju ännu bättre att man har lov nästa vecka också (:
Ska bli så skönt att slippa gå till skolan! IIIIIIIIIIIIIIH!!!

Ikväll har jag varit hos Alexandra (grannen) vi kikade på let's dance och nu ligger jag hemma i min säng och är trött.
Hon, hennes pojkvän Henke och deras son Oliver som är 1,5 år gammal kom hem från Venzuela idag där dom har varit i 2 veckor nu.
Orättvist att dom är så bruna ju :( VILL OCKSÅ! Var 40-45 grader och solsken varje dag. Ca 30 grader i vattnet också (!)
Längtar till sommaren...

Nu ska jag glo på tv en stund och sen lägga mig... Myyys!

Hoppas ni alla har haft en trevlig fredag... Pussisen

Jajamänsan...

... Ja nu har jag skaffat mig en blogg. Fattar dock inte hur jag ska få till en snygg sida, men Amanda ska hjälpa mig :)
Sitter i skolan och har sjukt trist. Hade prov i hovens anatomi och fysiologi imorse... Och gick det bra eller?! NEJ!!!
Aa, hade ju inte pluggat direkt heller så man får väl skylla sig själv egentligen.
För er som inte vet går jag på Säbyholms naturbruksgymnasium... Det är egentligen en skola för efterblivna ungar! Det
är iaf så min teori lyder eftersom det bara jag och ett ytterst få antal andra som är normala.
Så typ 90% av skolans elever är totalt efterblivna och fula och måste gå i en skola ute i skogen för att dom inte kan visa sig på en vanlig skola. Ledsen att säga det, men det är bara ren sanning... Usch! Ville verkligen byta skola, men måste gå om 2 år då och har ju bara drygt ett år kvar i skolan så det känns onödigt. Alltså är det väldigt synd om mig :(
Hahaa, skönt med fredag idag och är typ SJUUKT lycklig för vi har sportlov nästa vecka <3 WOOHO!

Jaja, tack Amanda för du hjälper mig med min blogg så den blir snygg ;) <3

Puss på stjärten!

RSS 2.0