Jour denna vecka, DÖÖÖÖ!

Aah, nu sitter man i skolan igen. Ännu en måndag som man ska klara av. Sandra den korven är inte här idag, hon hälsar på sitt gammla gymnasium och Amanda är ledig idag för att hon hade jour förra veckan. Så idag är det bara jag och Dahna här... Förutom dom andra i klassen då. Haha... Hur som helst. Det suger för att jag har jour den här veckan. Vilket betyder att jag ska vara i skolan och ta hand om hästarna hela veckan inkl. helgen. Fy satan va trist det är. Från 7 på morgonen, man ba dör alltså. Blir inget megafestande på valborg iaf, om ens något alls. Då kommer jag aldrig palla vara i stallet klockan 7 på morgonen dagen efter. Men men, får se hur det blir.

Hade för övrigt en helt underbar helg. I fredags var jag, Sandra, Sofia och några av hennes vänner på Harry B James och festade järnet. Riktigt nice ställe, synd bara att det var smockat med folk och att en viss Sarah blev utslängd. Haha, aja... Väktare är fittiga i huvudet. Så är det bara, dom överdriver så jävla mycket. Synd om ni tar illa upp, men så är det bara. Jag vet det med säkerhet eftersom det bara inte har hänt mig utan även mina päron och vänner. Sjukt, sluta upp med era löjliga påståenden. Visst fan var jag full det sticker jag inte under stolen med, MEN, man behöver inte överdriva. Så det så.

Sen i lördags åkte jag, Sandra och Cazzi hem till mitt ex Kim :) Hade jättetrevligt, typ chillfest eller vad man ska säga. Var sjuuuuukt sliten igår (söndags) efter helgens alla bravader. Men helt underbar helg, så tack alla mina underbara vänner för att ni gjorde min helg till en av dom bästa på länge! Älskar er alla... Dessutom åkte jag, Sandra och min lilla syster till Täby i lördags eftermiddag. Jag handlade ett par tights som är som jeans, en rutig blus och ett svart linne med tryck. APNÖJD med dom köpen! Toppen, toppen... Sen träffade jag min kära vän Tobbe igår också. Så åkte vi hem till Robin och kollade på hans nya lägenhet. Det var trevligt.... Synd bara att jag var så jäkla bakis. Haha... Aja, hoppas ni fortsätter läsa min blogg trotts att jag är rätt dålig på att uppdatera. Ni vet att jag har en hel del för mig så har inte så mycket tid över till att skriva här ;) Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag så får vi se om jag skriver någe mer ikväll.


/ S.S


Bara för att jag ville härma Sandra, HAHA!

Lovar du att vara ärlig? Jajamänsan!

Du heter: Sarah Angelica Elisabeth Sellerholm

Smeknamn: Sara-Mara?! Eeeh, typ bäst i världen brukar folk säga till mig!

Låt som när du är ledsen sörjer till? Många

Beroende av: Mina nära och kära, närhet, trygghet m.m. Även Kaffe.

Vad behöver du mest just nu: En mysig kram av någon mysig person

Hur imponerar man på dig? Omtänksam, gullig, humor och skratt m.m.
Brukar du skratta för dig själv? LÄTT!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Nu missade du hästen på tygeln, de du önskade. Haha. Sandra och Dahna

Var bor du? Vallentuna

Trivs du där: Mmm, har bott här nästan hela livet.

Äger du några converse: Jajamänsan... Ett par röda dojjor!

Sprit, cider, vin eller öl: Hmm, både vin och öl. Men helst vin... Både vitt och rött!

Vad har du för mobil: Sony Ericsson C902

Nästa mål i ditt liv: Ehum?! Skaffa mig en redig grabb ;) Haha!

Hur svarar du i mobilen: Aah, hallå?!

Vem ringde du senast? Saldokontroll, haha... Jag ringer inte, folk ringer mig ;) Ojoj! TERAPI PÅ HÖG NIVÅ!

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Detta abonemang har ringt för ... kronor osv.. HAHAHAA!

Antal timmar sömn inatt: Hmm, vet inte. Vaknat upp 2-3 gånger. Men somnade runt halv 2 och gick upp halv 11.

Sov du ensam: Nää, min kissekatt sov med mig!

Brukar du komma i tid: Hmm, NEJ! Är den största tidsoptimisten i världen.

När mår du bra: När jag har dom jag älskar och tycker om hos mig.

Hur känner du dig nu: Seg och konstig :O Typ flumhumör AB! Längtar tills imorn...

Vad tycker du om fötter: IIIIIIIIUH! Jag har fotfobi så lista ut själva vad jag tycker om såna där hemska saker.

Favorit dryck på morgonen: Kaffe, Te, Juice.

När brukar du oftast gå och lägga dig: 23-00

Är du blyg? Aa ibland faktiskt, när jag gillar en kille kan jag vara blyg inför honom ^^

Sysslar du med någon idrott: Ridning

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Aa, för det har hänt mig.

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Aa, skulle väl göra sånt som en tjej inte gör ^^ Haha!

Är du nöjd med ditt liv: Hyffsat! Men jag behöver en POJKVÄN! FATTA!!!! GAAH...

Vad är det värsta du vet? Tvestjärtar, silverfiskar, i stort sätt alla insekter och fötter + en hel del annat. Den här listan skulle bli väldigt lång om jag fortsatte.

Vad längtar du till? Fredag och sommaren :)

Har du bra vänner och äkta vänskap? LÄTT! ÄLSKAR MINA TJEJOR OCH MINA GRABBAR <3

Om ett år?: Är det nästan studenten för min del och förhoppningsvis har jag jobb på G och en pojkvän.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen... Vill inte prata med folk då.

Är det okej att gråta: Klart!

När grät du senast: Hmm, i lördags tror jag.

Har du piercing:  Mm, i naveln och har haft i läppen och näsan. Ska ta i tungan.

Vill du gifta dig: Tror inte det!

Vill du ha barn: Japp.

Hur vig är du: Kan ju åtminstonde sätta foton bakom huvudet och nästan gå ner i spagat :O

Vilken är din favoritglass: TWISTER

Tror du på ett liv efter döden: Vet inte... Mycket möjligt.

Vilken ögonfärg har du: Grön/Gula typ :O

Hur ofta tränar/motionerar du: Rider 3 gånger i veckan, sen går man en hel del också.


FIRA MIG PÅ FREDAG!

WIHO! Utgång på Fredag med denna söta tös :)



Ska bli JÄTTESKOJ! Visst Sandra?! Hihi... Vi ska väl typ fira att jag har blivit 18 år och så ska vi parta lite bara :) Hör av er om ni ska med! Alltid kul med fler folk man känner.

Vi ska iaf föra med lite vin och så. Får försöka att inte bli allt för packade innan vi ska iväg. Haha!

Dessutom ska Tim och hans vänner komma ner på besök! SKOOOOOOOOOOOJ!



Har saknat dig din lilla jävel ;) Hehe... För er som inte vet så var vi tillsammans för snart 2 år sen ^^ Men i alla fall, ska bli skoj att träffa dig igen.

Skriver kanske senare om jag har lust, men nu ska jag fortsätta med pluggandet! Puss hej...

/ S.S

22 April 2009

FYLLER 18 ÅR IMORGON!!!!!!!!!!! Yeas, suck on that. Krogen på fredag då, vem ska med? :)

Juste, Tim kommer ner och hälsar på med sina polare också. Skojsigt värre...

Dessutom har man sovmorgon imorgon plus en underbar mamma som skjutsar en, ibland är livet bra nice.

Sorry att jag inte hunnit skriva så mycket förresten, jag är en väldigt upptagen person så har faktiskt inte hunnit! Vet att ni blir ledsna och gråter en skvett då jag inte skrivit på länge, men här kom det ett litet inlägg, orkar inte skriva mer nu. Men kommer säkert något mer skriveri idag eller imorgon.

Puss hej

/ S.S


MJUKGLASS!

Hade inte tid att skriva igår tyvärr eftersom jag hade bättre saker för mig som att vara med min kära vän Sandra :) Det började med att vi gick runt i typ HEEELA stan. Från T-centralen till Kungsträdgården till Stureplan sen runt hela skiten vidare till Kungsträdgården (igen) via Birgerjarlsgatan till vattnet och förbi slottet till Gammla stan och där satt vi och fika i typ en timme på ett jättemysigt café. Sen därifrån gick vi till vattnet och solade lite ^^ Haha... Sen tog vi oss till T-centralen och sen vidare hem till mig. Plockade upp lite grejer, drog vidare med bussen till Upplands Väsby och därifrån tog vi bussen till Kallhäll och hoppade av vid donken i Stäket. Väl där kände vi oss lite småsugna på en Cheesis så vi köpte en varsin och började vandra ner till Kim. Sen när vi kom hem till honom hade vi korvkalas :D Grillad korv med bröd och cider, MUMS! Hade jättetrevligt och njöt bara. Sen halv 5 på morgonen drog jag och Sandra ner till nattbussen åkte till Bro och gick hem till henne. Sen var det natt i japan för oss båda!

Idag vaknade man klockan 1. Sandra och jag åt en god frukost och tog väl med tid på oss att få i oss den, haha... Äppel juice, kaffe och smörgås :) Sen ut, ta en cigg på balkongen medan vi funderade på vad vi skulle göra. (Blev en till cigg på det eftersom våra små hjärnor var lite trötta). Fattiga som vi båda är bestämde vi oss för att dra in till stan, käka en mjukglass och sitta vid vattnet, och så blev det ju! GOOOOTT med mjuuuukis! Jättelängesen man åt det... Sen kom Dahna dit också! Var kul att träffa henne igen, inte gjort det på typ en vecka. Så drog dom vidare till H&M sen och jag åkte hem. Tack för två härliga dagar Sandra :) Och tack Kim och Dahna också såklart ^^

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och glo på film tror jag ^^ Skriver nog mer imorgon om jag hinner!

/ S.S


En tisdag

Jäklar vad jag kan sova. Haha, är trött även fast jag sovit hur länge som helst! Jaja, idag ska jag iaf in till stan och fika med Sandra. Ska bli mysigt... Hoppas det kommer fram mer sol snart. Moln är inte så omtyckta. Men nu tänkte jag äta något och sen fixa till mig. Ska möta Sandra i stan klockan 14.00 så... Men uppdaterar er senare om mitt händelserika liv ;) Hahaa...

/ S.S

Aah, men jag vet inte!

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Händer inte speciellt mycket i mitt otroligt intressanta liv just nu. Ja, jag vet att ni vill läsa om mitt underbara liv, men har inget att säga om det just nu. Känner mig jävligt röksugen för tillfället. Har funderat en liten stund nu om jag orkar gå ut och misshandla mina stackars lungor. Får se när jag gör det, mycket roligare ifall man får sällis. Jag bara tooooklängtar till sommaren, vill åka ut till Linn's landställe ute på Karlsudd i Vaxholm. Åååh, älska... Måste prata med min kära vän om det. Saknar ju henne som satan också. Så jäkla trist att vi nästan ALDRIG umgås längre, pratar någon gång då och då liksom, men tycker inte det räcker faktiskt. SÅ LIIIIINN! Vi måste börja umgås mer, vi bor som sagt bara 10-15 min gångväg från varandra. HAAHA!

Jaja, för övrigt har jag nog inte så mycket mer att säga än att det finns fler vänner som jag saknar och gärna umgås mer med. Mycket möjligt att jag skriver senare idag... Beror på om jag har lust att dela med mig mer av mitt fruktansvärt intressanta liv. Hej svejs!

/ S.S

Låååångfredag!

Ville bara påpeka att denna fredag förmodligen är lika lång som alla andra fredagar och även som alla andra dagar överhuvudtaget, 24 timmar alltså. Men men, hoppas på att det händer något skojigt idag. Är sjukt sugen på att bärsa och grilla. Så fint och skönt väder!

Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga just nu, men det kommer väl senare idag. När jag har gjort något intressantare än att sitta här och glo. Tänkte bara påminna er om att jag längtar så sjukt mycket till sommaren. Och en annan sak som kan vara bra för er att komma ihåg är att jag är bäst! (Det är som terapi för mig att påminna mig själv om att jag är bäst, det bygger upp självförtroendet). Sen är det ju faktiskt sant också så...

Hör av mig senare om det finns något vettigt att skriva om. Annars får ni ha en trevlig låååångfredag!

/ S.S

Lov nu!

Ja då var det dags för ännu ett påsklov! SKÖÖÖNT! Sitter och tare lugnt med skön musik och en bira. Skrev ju inte på hela dagen igår och det berodde på att jag var halvt död. Hade feber och ont i varenda jäkla kroppsdel. Idag är det mycket bättre, har bara den jävla hostan kvar och så är jag lite snuvig. Men men, går väl över snart hoppas jag. Skönt att inte ha feber iaf...

Har varit med Tobbe idag, vi var hos Fredde i hans garage och ugglade ^^ Hehe, men nu sitter man hemma och väntar på samtal från Mr.Tobbe. Han skulle visst hem och käka hos sin mor. Får se när han blir klar då. Skönt att solen kom fram en liten stund nu på kvällen, har ju varit riktigt kasst väder annars idag.

Längtar såååå till sommaren, så man kan få åka lite bil och festa hela nätterna. Så man kan vara uuuute och slippa frysa. Förhoppningsvis åker man med på CCCP-kryssningen 12-14 Juni också, det är något som skulle vara riktigt nice. Får hoppas att det blir av då.

Nu ska jag fortsätta dricka lite bira och ta det lugnt. Ha en skön skärtorsdag folket.

/ S.S

AJ!

Men åååh, har typ blivit förkyld på riktigt... VISSTE DET! Jävla skit. Hostar som ett cp och gör så äckligt jävla ont i lungorna och halsen när man hostar. Snorar också, mysigt värre liksom. Vet inte om jag kommer till skolan imorgon. Mår inte speciellt bra nu, tror jag har feber också. Usch... Hoppas det går över till helgen för då ska jag och Sandra parta! SÅ DET SÅ!

Hur som helst har det varit en bra dag annars. Jag och Caszandra har haft en så jäkla härlig dag. Vi gick en sväng med hennes söta vovve Chila, sen hem till henne, grillade kött som vi åt med pommes och bea :) MUUUUMS!!! Fick såna jäkla sommarkänslor, helt uuuunderbart! Sen satt vi ute på hennes altan i soleeen och drack bira (2.8:or, jag dricker som sagt öl för att det är gott inte för att bli full). 2 st var, sen blev det dags för mig att gå hem vid halv 7 för mådde inte speciellt bra, måste dessutom plugga. Hoppas ni har haft en minst lika skön dag i vårsolen.

/ S.S

Men roligt värre!

Fan också... Tror att jag håller på att bli förkyld gott folk! Har dragit på mig hosta och det irriterar i hals och lungor hela tiden. Sjukt irriterande... Blir ingen skola för mig imorgon iaf. Måste till vårdcentralen. Gör dock inget eftersom vi bara har ridning på morgonen, sen ska 3:orna bara redovisa sina projektarbeten vilket är = INGET VIKTIGT!

Så missar iaf inga lektioner (förutom ridningen som ändå suger eftersom jag inte lär mig nå). Längtar till den 22:a April. Då fyller lilla Sarisen 18!!! (Jag alltså). Ska ut med Dahna, Sandra och kanske Kim skulle med också =) Ska bli kul. Käka lite först och sen ut på krogen. Blir ingen skola för mig dagen efter iaf, då ska jag vara "sjuk". Gäller nog mina söta små damer Dahna och Sandra också. Hehe...

Nä, nu ska jag väl glo lite tv. Sen lägga mig. Aa juste, imorn på dagen ska jag vara med min kära vän Caszandra. Hoppas det blir soligt så vi kan schteeeka lite i solen ;)

Natti/ S.S


Muppigt!

Ääh, hur kan det komma sig att alla skolor i typ hela Sverige har påsklov denna vecka och vår skola nästa?!... Jo, juste! Kom på det (alldeles själv, APPLÅDER). Går på SäRbyholm - Skolan för efterblivna miffobarn... Aa, sen har vi ju då mig och ca 10 st andra som går där och inte är efterblivna. Resten är ju heeelt bakom flötet eller födda bakom en sten (same shit, different name)... Pinsamt att ens säga att man går i den skolan. Såå ääh, juste. Går inte där. USCH... Vill ha påskis nu. Så det så!

Juste, till Amanda och Sandra: THE DOOOOG!

/ S.S

Tack för en härlig helg folket!

Har spenderat hela min helg hemma hos Emilia därav dåliga uppdateringar i bloggen. Tycker vi har haft det riktigt trevligt. Var så jäkla underbart väder igår så jag och Emilia bestämde oss för att ringa efter lite folk som vi kunde grilla och dricka bira med. Kom några stycken bland annat Sandra i min klass och mitt ex Kim :) Vi var väl typ 7 pers som grillade korv och kött. Vi käkade, drack grogg och vin och snackade. Hade det helt enkelt riktigt trevligt. Jag blev dock lite för full, men men.... Orkar inte berätta om det nu. Och förlåt för er som fick smaka på mina agroanfall, hahaaaha. Var inte meningen och jag hoppas inte ni tog det på allvar. Hur som helst var det en riktigt lyckad helg ändå. Hoppas ni har haft en trevlig helg också. Tack och hej...

/ S.S


Äntligen fredag igen!

Åååh, älskar fredagar. Vet dock inte vad jag ska göra. Vill helst inte sitta hemma och glo denna fredag också, har nämligen gjort det ett par fredagar i rad. Lite småtrist sådär... Var en helt ok dag i skolan idag. Jag, Amanda och Sandra gjorde skönaste videon klicka på denna länk för att se videon: EN TRASIG STRUMPA

Haha, jag är så ful, verkligen tror att Sandra ska ta ett foto och så filmar snorungen! HAHA! Så fruktansvärt hett! BTW, blev så sjukt arg igår. Vi ska inte få rida hos Minna i 3:an!!!!!!! Vi ska fortsätta rida på Upplands bro ryttarförening. FY FAN! Har sett fram emot att få rida hos Minna för att ALLA säger att det är bra där och att man får lära sig massor med saker. Men nä, då ska skolans styrelse, eller vad fan det är, bestämma vart vi ska rida. TA ER!

Hatar att rida där och tänker inte ens berätta varför, för då lär man åka dit för det om någon jävel som tycker om att skvallra läser detta. Finns i princip INGET som jag tycker är bra på det stället. Jag kan säga så mycket som att jag lär få IG i ridning, jag vägrar rida där i 3:an också. Glöm och dröm... Tror det är fler i min klass som kommer göra likadant. Kanske någon enstaka som fortsätter åka dit, men då är man ju dum i huvudet. Jag tänker helt enkelt inte gynna deras verksamhet. Och jag har mina orsaker. Ni som rider där vet nog vad jag menar.


Nu ska jag ta det lite lugnt och vänta på att mor och far ska komma hem. Dom har nämligen varit på kryssning från igår till idag. Sweden rock kryssningen... Hoppas dom köpt med sig något skoj! Hihihi... Skriver möjligtvis senare.


/ S.S


Ont

Eeeh, jag har fått värsta bulan på armen efter sprutan som jag tog i måndags. Gör ont som fan. Jag lyckas tydligen alltid få värre biverkningar än alla andra. Jaja, red idag på eftermiddagen. Gick väl sådär... Red Facilia, har nämnt henne i något tidigare inlägg om jag inte minns fel. Hon tar iaf världens största steg, lite som en älg. Haha, pigg som satan idag och fruktansvärt stark i munnen. Flera gånger som jag fick styra in henne i staketet för att det inte ens gick att ta och ge på tygeln.

Försökte få ner henne på tygeln och få henne att gå i form, men det var ju lättare sagt än gjort. Hon blev även rädd för en skylt (en skylt med en bokstav på som finns på ridbanan) duktig häst. Fick henne att gå jättefint i galoppen, gick riktigt fint på tygeln, fast innan var hon som ett skollat troll. Usch, jaja... Gick väl ok. Ska inte klaga.

Alltså vet inte hur jag ska göra med mitt liv! Känns som om allt bara går åt skogen hela tiden. Mest inom kärlekslivet... Är ju så omänskligt svartsjuk av mig. Det är hemskt... Men verkar iaf som den jag gillar tycker likadant om mig. Så det känns bra... Hoppas bara det håller i sig och inte blir mer problem med honom nu för då orkar jag inte. Han har trotts allt sagt vad han tycker och känner och det är ju bara positiva saker. MEN, ibland känns det bara som om han skiter i mig. Vet inte hur jag ska förklara det. Får se hur det går, lika bra att låta det bli som det blir. Annars blir det bara fel ändå... Man ska inte tvinga fram något, så är det ju bara.

Tycker iaf om dig, och du vet vem du är...

/ S.S

RSS 2.0