Jobb!

Sov länge idag (A) HAHA! Ska iväg till jobbet om 40 min så slänger in ett snabbt inlägg. Måste fixa mig nu kära vänner. Uppdaterar ifrån jobbet senare om jag hinner. Hoppas ni sovit gott!






Söndag

Usch vad jag hatar söndagar. Men men, känns ändå helt okej. Börjar inte jobba fören kvart i 3 imorgon. Sov morgon, JA TACK! Fast jag tror dock att jag fått halsfluss, har haft sjukt ont i halsen sen juldagen. Så blir nog ändå upp till doktorn vid 8 imorgon bitti och ta halsprov. För om det är halsfluss måste jag äta penicillin. BLÄ! Aja, hoppas ni har haft en bra dag än sålänge och får en fortsatt trevlig dag. Får se om jag skriver mer senare, beror på hur jag mår :)






Julklappar

Har inte uppdaterat på några dagar och det beror främst på att jag varit sjuk och inte orkat, men nu tänkte jag lägga upp bilder på några av de julklappar jag fick i år :)


Friis & Company mjukisdress! Sjukt skön och sjukt snygg, dock ganska dyr (I know)! Men sattsa på en sån om ni tycker att det är värt pengarna. Jag fick den som sagt i julklapp, men hade lätt köpt en sån själv om jag inte hade fått den! MYS!


Badgrejer, nagellack, bodlotion m.m. MYS!


Elvis t-shirt, I'M IN LOVE! Blev väldigt glad över den eftersom han är en av mina största idoler. SNYGG!


T-shirt från Gina Tricot. SNYGG!


Två Johnny Cash skivor (min andra absolut största idol) och en Elvis skiva. LOVE IT!


En Backyard Babies limited edition bok, finns inte att få tag i hur som helst tydligen. I LIKE IT ALOT!


Boken innehåller 3 skivor och 1 dvd. GRR!


Och massor av bilder på deras tid tillsammans som grupp, ett smakprov!


Och dessa ursnygga stövlar köpte jag idag (på skopunkten) + 2 bh:ar (eller hur man skriver det i plural) och några hipsters och string (på H&M)

Dessutom fick jag presentkort på Vallentuna Hudvårdssalong på 300 kr + 100 kr! Tror jag ska välja en skön ansiktsbehandling (love it), annars köper jag några underbara produkter från Bioline, riktigt bra produkter (borde det iofs vara med tanke på priserna, haha, inte billiga inte). Och så fick jag pengar och lite andra småsaker. Är mer än nöjd måste jag säga. Så TACK mamma, pappa, lilla syster, mormor, morfar, gammel farmor och gammel farfar. Ni är alldeles för gulliga. ÄLSKAR ER oavsett vad jag får eller inte får.

Har ni fått några fina julklappar i år, i så fall vad?






GOD JUL

Är jätteledsen för att jag inte har uppdaterat något alls på mer än en vecka. Usch va dålig jag har varit, SORRY! Hoppas ni kan förlåta mig. Hihi!

Vill önska alla er söta läsare en riktigt god jul! Och jag ska försöka uppdatera mycket, MYCKET oftare (åtminstonde 1 gång per dag) Puss på er!








Jag vill ha

God förmiddag mina vänner! Snöstorm ute, det tycker vi om. WIHO! Mera snö, mera, mera. Har skrivit min önskelista nu, har varit tjat om det ett tag nu så jag gjorde det igår. Hur kommer det sig att man önskar sig hur mycket som helst, men när man ska skriva ner det på papper är det som bortblåst?! Aja, får väl hoppas att jag inte glömt att skriva ner något. Förresten så är en av mina största önskningar nu en Iphone. GIVE IT TO ME!

Har ni också problem med att skriva önskelistor?








?

Jag mår illa! Usch... Aja, vet inte ens varför jag delar med mig av det. Kanske för att jag även har tråkigt?! Who knows? Who cares? Får väl se en film och ta något för magen. Som vanligt med andra ord. Sömnproblem pga konstant omedveten stress? Jo jag tackar...






Movie-time

Tittar på film just nu. House of wax, som går på tv6. Var länge sen jag såg den och kommer ihåg att jag tyckte den var så där. Har också för mig att det var många saker som var lite halvdåligt gjorda och visste hade jag rätt i det. Men den är ändå rätt bra tycker jag. Långt ifrån den bästa filmen, men helt ok faktiskt.

Vad tycker ni?








HAHA

Någon mer än mig som tycker att Rami är en sliskig och slug räv? USCH! Dock tycker inte jag om Andreas eller Catja som han vill ha ut heller. Så tycker Rami eller Andreas ska åka!

Vad anser ni läsare om saken?






TV-kväll?

Gissa om jag kommer att sitta bänkad framför teven ikväll, yes! Först bonde söker fru, sen paradise hotel! Grrr, mysigt... Får se om jag träffar en vän också. Men hur som helst måste jag se mina program!

Jag har redan bestämt mig för vilka alla fyra passar bäst med (haha), vad tycker ni?




Har ni någon favorit i paradise? Det har jag.








Update

Sorry mina söta bloggläsare, men jag hade inte tillgång till internet igår då jag var hemma hos min barndomsvän Louise.

Först åkte jag till Kista och mötte upp henne. Vi handlade lite julklappar och käkade på donken, mums! Sen så åkte jag med hem till henne. Fick träffa hennes nya pojkvän och hennes bedårande lilla dotter Jenna :) Hon är så fantastiskt söt, så kramgo och ville pussas hela tiden. Tiden går så snabbt, tyckte nyss hon var nyfödd och nu är hon snart 1½ år. Lilltjejen! Träffade även Jimmy och vi umgicks och snackade i princip hela natten. Haha...

Jaja, nu vet ni ju varför jag inte har uppdaterat här, hoppas ni inte saknat mig allt för mycket! Tssss... Nämen ska försöka skriva lite fler inlägg senare. Hoppas ni fortsätter besöka min blogg sötnosar!



Jenna på hennes 1-årsdag (9/8-09) Så hon är några månader äldre nu, söt va?






TV

Snart börjar Paradise Hotel, bänkad framför teven? YES BOX!

Vem är eran favorit?








Snö

Det är så fint när det snöar, nu önskar jag bara innerligt att det ska hålla sig kvar på marken och sen att det snöar på julafton såklart. Finns det något mysigare än det liksom?! Det lyser upp den mörka tiden av året, WONDERFUL!

Snö eller inte, vad tycker ni?








Julpyssel

Här kommer bilderna som jag har lovat att lägga upp, enjoy!



Pepparkakor, hemmagjord deg. Snygga va?!




Min pepparkaka, huvudet lossnade när jag skulle lägga den på plåten så jag la det under armen istället. Jag är så påhittig!




Lussebullar. SMASKENS!




Sjömansgrytan som vi hade till middag igår. MUMS!




Mitt fönster som jag har sprayat med fejksnö, MYS!






Knäck, kladdigt som tusan! Dock väldigt gott!








BAKIS

Ja herrejösses, söndag och bakis. Inte helt ovanligt! Tur att man har jullov nu då. Började med att jag gick upp till Caszandra igår. Lite förkrök med rödvin. Sen bar det ner till Tre kronor, där blev det 3 öl och dom slank ner ganska snabbt så full blev man. Haha nämen, dom stängde vid 2 och då gick jag hem, dom andra tog taxi. Latmaskar :) Jag hade ju ändå så nära hem så kände att jag lika gärna kunde gå. Jag försökte kolla på tv när jag kom hem, men jag såg dubbelt (trötthet+alkohol=ingen bra syn).

Hade ni en trevlig lördag gott folk?







God middag

Har nyss satt i mig lite käk, sjömansbiff (-gryta) med inlagd gurka och till det ett gott rödvin som heter Sunrise. SMASKENS! Dessutom har jag bakat lussebullar med lilla syster och dom blev hur goda som helst. Man måste ju ha lussebullar till Lucia imorn! Och juste, jag har även sprayat fejksnö på mitt fönster, jättemysigt. Ska lägga in bilder på middagen, bullarna och fönstret senare.

Vad har ni ätit för gott idag?







God morgon gott folk

Kan det bli bättre än att vakna upp till ett sånt här underbart väder?! Oh, me like... Solen behövs! Skulle egentligen åka till Kista idag med Louise och Amanda, men Louise får inte sina pengar fören på måndag så den idéen blev avblåst. Vi får göra det i veckan istället!

Idag är det Lucia cruising inne i stan! Var där förra året och det var ju nice. Jaja, nu ska jag kika runt lite på nätet och sen kanske jag ska baka lussebullar. MUMS! Uppdaterar senare.








Mariette

När jag ändå är igång slänger jag upp en video på Mariettes framträdande också. Mariette var också min favorit igenom hela programet. När hon sjunger den här låten får jag gåshud. Alltså, hon gör det så vansinnigt bra. Mariette you're also my idol!










Erik vann IDOL 2009

Som sagt, jag är inte bitter för det! Grattis Erik, du är klockren! Älskar din röst! Hade som sagt hellre velat se Calle vinna, men vet ju att det kommer att gå super bra för honom ändå :) Med den gudomliga rösten och den oändliga charmen kommer han komma så långt han vill!
Calle you're my idol!

Calle sjunger vinnarlåten (jag tycker du var bäst):











HEJA CALLE!

Åh, herregud va Calle är bra alltså! I just LOVE him! Och vinnarlåten i idol detta år är ju hur bra som helst. FÖRSTA gången (enligt mig) det är en bra vinnarlåt. Visst Erik var också sjuuukt bra! Men Calle har varit en favorit från första stund när han sjöng för första gången framför juryn. Han är den som jag har kommit ihåg igenom hela programet och alltid hejat på. Vinner Erik blir jag inte ett dugg bitter, han har en gudomlig röst han med. Men Calle är ju min favorit så jag hoppas innerligt att han vinner. Hur som helst kommer båda att få skivkontrakt, ingen tvekan om det inte :)

Vem är eran favorit?








Nu är det jullov!

Äntligen säger jag bara! Jullovet börjar idag 11/12 och varar ända fram till 12/1, lyxigt va? Hur som helst blev jag jätteglad idag för en annan sak också och det är att jag kommer att få jobba under lovet. Från 21/12 till 8/1 (förutom dom röda dagarna då såklart), allt som allt 11 dagar. Pengar tackar man ju inte nej till, direkt!

Och nu har det ju snöat lite också, perfekt start på jullovet. Vill ha mer så att det blir lite ljusare under den här annars mörka tiden av året. Ikväll blir det till att ta det lugnt och kika på idolfinalen, NICE!



Vem tycker ni ska vinna, Calle eller Erik?







Sömnproblem?

Det är ju verkligen så typiskt! När man inte ska sova då är man ta mig tusan trött för jämnan, men när man väl ska sova, då är man minnsan inte ett dugg trött. Är det inte märkligt? Jaja, får väl sätta på en film. Då brukar man ju bli relativt trött i alla fall.

Förresten har jag tänkt på en sak... Jag tror inte att det har gått en enda dag då jag inte har skrattat. Det är ju faktiskt megacoolt! Jag älskar i alla fall att skratta. HAHAA! Herregud, "megacoolt" WTF?! Hej, jag heter Sarah, jag är 12 år och tycker att saker är "megacoolt". Ojoj, det var ju faktiskt riktigt pinsamt. Dock inte lika pinsamt som att vara till exempel... Hmm... Pissie (:  Tror faktiskt inte att någon skulle kunna vara mer pinsam än henne. Blir nog svårt att slå. Eller vänta... Dissie (eller Dessie, whatever) är ju hennes wanna-be och det är ju faktiskt värre! Har jag rätt eller har jag rätt?! Aja, ska sluta svammla nu. Natti på er!



Update

OOOOOH YEAH! Franscesca fick lämna Paradise Hotel! GREAT!

Vem hade ni velat se åka?







Paradise hotel!

Hmm, ni kanske tycker jag är jättelöjlig som kollar på det, men jag kan helt enkelt inte låta bli. Haha! För det andra bryr jag mig inte om vad ni tycker heller så. Whatever, det börjar om ca. 5 min och då tänkte jag kika på det! Förresten så tycker jag att Franscesca är en jävla BITTERF****! Hon är hela tiden sur och drar ner alla andras humör. Jag tycker hon gott och väl kan åka hem och sen lära sig lite hyffs och sluta vara så jävla avundsjuk och otrevlig. Skriver nog en rad eller två senare!






Någon mer som tycker att Franscesca är en bitterf****?







Torsdag!

Vaknade för ca en halvtimme sen! Det var verkligen vansinnigt svårt att somna inatt, kanske slocknade runt 4 liksom. Kul?! NOT! Aja, tagit mig en kopp kaffe nu så jag kan vakna till. Hoppas jag får svaret på röntgen snart så jag kan sluta gå omkring och tänka på det. Usch!


In i en sån här grej fick jag åka, datortomografi tror jag det hette. MAXAT! Haha...



Tycker ni att det är jobbigt att vänta på resultat från läkarna?




Ont i pallet? YES BOX!

Kan inte sova, drygt som fan! Har inte skrivit något i min blogg på flera månader så kändes som att det var dags nu (har ändå inget att göra). Har legat och läst lite bloggar som jag brukar läsa och sen har jag kollat lite olika klipp, kanske inte så intressant att veta, men whatever.

Ja jag har ju ont i huvudet också. Flög nämligen av en häst i måndags. Det var mindre kul. Det var meningen att jag skulle hoppa över hindret med hästen och inte att jag själv skulle flyga över utan pållen. Men, men, sånt som händer. Iaf landade jag lite tokigt och slog i bakhuvudet, AJ! Just då kändes det inge märkvärdigt så jag hoppade upp på hästen igen och fortsatte med ridlektionen. Efteråt fick jag ont på i hela högra delen av huvudet och på kvällen svullnade mitt högra öga upp en aning, väldigt mysko. Mamma ringde sjukvårdsupplysningen och dom tyckte vi skulle åka till akuten, men jag orkar ju inte sitta på akuten i flera timmar så bestämmde mig för att gå till vårdcentralen dagen efter.
¨
Igår var jag alltså på vårdcentralen och blev undersökt och läkaren skickade en remiss till Täby röntgen där jag då röntgade mitt huvud. Har inte fått några svar ännu, förhoppningsvis är det bara en sträckning i nacken. Vi får se! Hoppas ni andra har haft en bra dag. Jag ska väl fortsätta sysselsätta mig med saker nu så att jag någon gång blir trött, GAAAH!





RSS 2.0