HAHA!

Jag bloggar när jag känner för det och inte för att jag bryr mig om ifall folk vill läsa osv. Jag bloggar om det jag vill skriva och inte om det folk vill läsa. Så käft!

Haha, ja... Nu var det ju ett bra jävla tag sen som jag skrev här och det beror på att jag inte har haft lust eller tid att sitta och skriva på datorn. Förstår mig verkligen inte på folk som orkar sitta och skriva 3-4 inlägg om dagen, om inte mer(?)! "Lite" skumt... Men men, ni kanske inte förstår er på mig heller som inte orkar skriva något alls knappt.

Det har hänt en del saker i mitt liv under den tiden som jag inte har skrivit här. Både bra och dåliga saker. Men det är inget jag tänker skriva om här. Vill ni veta vad det handlar om så får ni prata med mig via telen eller irl. (Det betyder alltså att bara de närmaste och dom jag litar på får veta vad som hänt och inte ni andra som inte har nått liv och läser min blogg fast ni inte känner mig).

Aa, det är något jag inte heller förstår mig på... Sitta och läsa bloggar?! Det är ju bara så tråkigt som det kan bli! Om man inte känner personen iofs. Kan ju bara inte tänka mig att alla som läser blondinbellas blogg känner henne? Haha, nej, exakt. Tråkigt liv kallar jag det. Tycka vad ni tycka vill om mig, men så känner jag. Skiter i vad folk tycker om mig dessutom.

Åker till Gotland imorn, ska vara brudtärna på lördag. Bröllopet är på Lojsta slott (Gotland alltså). So long suckers, hoppas ni får en trevlig sommar så kanske ni får läsa nå mer här i sommar.

RSS 2.0