Lördag + Söndag

Ja, jag var ju som sagt inte speciellt pigg i lördags, så under hela dagen slappade jag, tog ett varmbad, drack te och somnade på soffan. Haha! Runt 9 så ringer Sanna och undrar vad jag gör, hon blir lite smått överraskad när jag säger att jag dricker te. Vi hade bestämt oss för att dricka vin den kvällen, men jag hade ingen lust att börja utan henne och hon var på barnkalas, men hon kom hem till mig och vi började dricka lite smått. Jag bjöd även över min vän Fredde som jag inte träffat på jättelänge, det var kul :) Vi drack, snackade och lyssnade på musik.

Sen kom vi på att vi ville gå ner till Våning (ett uteställe). Vi kom dit och dom sa att dom hade fullt, blev typ chockad för dom har ALDRIG fullt. Vi gick ner till Tre Kronor (ett annat uteställe) där det var 80 spänn i inträde för att ett jävla band som hette EMO spelade(?!) Vad är det liksom?! Och dessutom var det bara en timme kvar tills dom skulle stänga och det var såååå inte värt det att betala 80 spänn. Vi gick tillbaka till Våning, vi stod i trappan och väntade...

Det gick ut två stycken och jag sa högljutt (framför vakten):
"Nu behöver bara en till gå så kommer vi in!"
Och det fungerade, vakten sa:
"Äsch, ni kan få gå in nu."
Jag:
"Är det sant?"
Vakten:
"Ja, bara du är snäll!"
Jag:
"Jag är alltid snäll, ååh nu får du en kram!"

Haha, lyckliga stunden liksom... In, dricker en bira, en polare till Fredde ringer, vi går, väntar på Sanna som snackar med "någon" (den personen finns inte i min värld av flera skäl).

Vi kommer hem till mig (jag, Sanna, Fredde och Daniel) och fortsätter drickandet till klockan 5 typ. Jag var sjukt trött, deckade på sängen och vaknade strax efter 12 igår (söndags). Fredde hade åkt och jobbat runt 8 (ja, jag tror också att han är en robot utklädd till människa) och Daniel låg kvar på soffan.

Senare igår så var jag nere hos Sanna och Johi. Vi båda var rätt slitna så vi glodde på film och käkade popcorn och chips, nyttigt ska det vara! Det blev 3 filmer: Kick-ass, Zack & Miri - Make a porno och Resident Evil :) Glömde även att tillägga: Vi hade ansiktsmask på oss också! Mys-kväll!


/ Sarah Sellerholm ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0